Електро услуги подмяна на ел табло - Електро ремонти

ЕЛЕКТРО РЕМОНТИ
Професионализъм

ул. Бяла Акация Nº3
1618 София
+359 882 56 44 00
Mail: induhimbg@yahoo.com
ЕЛЕКТРО РЕМОНТИ
Към съдържанието

Електро услуги подмяна на ел табло

Имате ли нужда от електротехник?
 
За вашата безопасност извършваме преглед на електрическата система на вашия дом, проверка на консумацията, електрическото табло, ключове и контакти, измерване на консумацията във всяка линия. Нашите електротехници са професионалисти с сертификат за обучение, и опит необходим за извършване на преглед на електрическата инсталация, което гарантира вашата безопасност.
Ние знаем колко е важно бързо да ремонтираме електрическите неизправности, затова сме разработили аварийна услуга. Когато се свържете с нас, уведомете ни и ние ще я вземем под внимание, за да ви дадем приоритет.
 
Вашата сигурност е важна за нас
 
Препоръчително е да се извършва периодичен преглед на Електрическото табло на вашия дом, за да се гарантира сигурността във вашия дом и този на вашите съседи. Тези "инспекции" служат за откриване на неизправности в инсталацията, които, ако не бъдат засечени навреме, могат да причинят късо съединение или токов удар. Това няма да е първият път, когато се случват Ел. аварии поради състоянието на претоварване, остаряване на защитните устройства в което се намират електрическите системи на много сгради.
В старите жилища е крайно препоръчително да се направят ревизии на състоянието на Електрическата система. Както е логично, те са най-малко подготвени да издържат на нови електрически товари, произтичащи от развитието на домакинските уреди.
Например сграда в центъра на София, която е на 80 години, когато е построена, не са използвани уреди със стъклени керамични плотове или микровълнови фурни, етс. следователно електрическите инсталации не са оразмерени според текущото потребление на електроенергия от едно семейство и ежедневната му употреба. Това предизвиква претоварване на системата, което в крайна сметка уврежда електрическата инсталация, ако не се поднови.
Монтаж на Ел. табло

Монтаж и окабеляване на електрически табла.

В повечето случай електрическата инсталация и защитни табла на нашият дом са остарели и с течение на времето губят своята ефективност. Препоръчително е да се направят промени в защитните Ел. табла. Необходимостта от обновяването на електрическите табла на вашия дом, е свързана с постоянната промяна на технологиите на предлаганите електроуреди за домашна употреба, които от своя страна изискват друг тип защита на електро захранването. Да не губи своята ефективност и да е възможно най-безопасно, да изпълнява предназначението си, което е да контролира максималната консумация на Ел. енергия и да предпазва инсталацията от претоварване. Да предпазва електроуредите от пикови пренапрежения, късо съединение
 
Какво трябва да вземете предвид при свързването на електрически табла?

Когато се реформира Ел. таблото на едно жилище, е задължително да бъдат поставени правилните елементи на защита и безопасност (Катоден отводител - защита от пренапрежение, ДТЗ, Автоматични предпазители), съобразени със защитата на определения управляван токов кръг и сечение на кабела, което гарантира сигурността на електрическата инсталация. Ето защо инсталацията на едно Ел. табло винаги трябва да се изпълни от правоспособен електротехник.
Техниците от нашият сервиз могат да Ви посетят от:
Понеделник до Петък от 08:30 до 18:00 часа във всеки квартал на София,
като последният час който приемаме заявки е за 17:00 часа.
Събота от 9 до 15 часа.
Най-лесно и бързо можете да заявите час за ремонт като се обадите на телефон 0882 56 44 00.
Още информация ще намерите на страницата ни за контакти.

Цени:

Такса посещение на адрес в размер на 30,00 лв.
При посещение на техник се извършва задължителна диагностика на повредата
След направена диагностика от техническо лице се обявява цена и условия за ремонт на уреда или инсталацията.
При отказ на офертата, диагностиката се заплаща в размер на 30,00 лв.
Цената включва демонтаж, разглобяване, диагностика и монтаж на уреда.
Цените са само за труд при повикване по предварителна заявка.
В цената не са включен материали и резервни части.
При повикване по спешност, празнични дни, не е предвидено в графика, се определя друга цена след оглед на място.
© 2011- 2024 Induhim-BG EOOD. Всички права запазени.
Електро Ремонти
Натисни слушалката

За заявкаНатисни слушалкатаОбади се сега

Назад към съдържанието